S-Huollon palvelut

S-Huolto on monimerkkihuolto, joka tarjoaa autollesi laadukkaasti huoltopalvelut. Asiakasomistajana saat myös bonusta S-Etukortilla kaikista ostoista, huollon palveluista ja tarvikkeista.

Huollon ammattitaidon takaa koulututut mekaanikkomme. S-Huollossa autosi valmistajan takuu säilyy.

Lisäksi myönnämme työlle ja varaosille vähintään 12 kuukauden takuun. Tarjoamme ammattimaiset huollot- ja korjaukset kaikkiin automerkkeihin laadukkailla varaosilla.

Määräaikaishuollot sekä kausi- ja vuosihuollot

S-Huolto suorittaa vuosi-, kausi- ja määräaikaishuollot kaikille yleisimmille automerkeille. Teemme huollot myös yleisimpien automerkkien hybridiautoihin.

S-Huollossa autollesi tehdään normaalit määräaikaishuollon toimenpiteet huomioiden valmistajan uusimmat ohjeistukset. Huollon yhteydessä havaitut korjausta vaativat kohteet suoritetaan käyttäen laadukkaita varaosia sekä öljyjä, jotka moottorivalmistajat ovat ottaneet huomioon, millaisella öljyllä moottori on suunniteltu toimimaan.

Öljynvaihdot – Kausivaihto

S-Huolto suorittaa moottorin ja vaihteistojen öljynvaihdot kaikille yleisimmille automerkeille. Öljynvaihdon yhteydessä käytetään öljyjä, jotka moottorivalmistajat ovat ottaneet huomioon, millaisella öljyllä moottori on suunniteltu toimimaan. Huoltojen kirjaus sähköiseen tai paperiseen huoltokirjaan

Kausihuoltoon sisältyy auton toimivuuden kannalta keskeiset tarkastukset:

 1. Jarrujen dynamometritesti: jarruvoiman %-eromittaus ja seisontajarrun toiminnan tarkastus
 2. Tuulilasin ja pyyhkijöiden kunnon tarkastus
 3. Polttimoiden (myös sisävalot ja mittaristo) sekä äänimerkin toiminnan tarkastus (korjaus tarvittaessa lisätyönä)
 4. Jäähdytinnestemäärän tarkastus ja pakkaskestävyyden mittaus
 5. Jarru- ja kytkinnestemäärän tarkastus
 6. Käyttöhihnojen tarkastus
 7. Pallonivelien ja suojakumien silmämääräinen tarkastus
 8. Moottoriöljyn ja suodattimen vaihto

Erikseen pyydettäessä 0 € lisämaksusta CitNow-kuntotarkastusvideo, kirjoita Lisätietokenttään, että haluat ilmaisen huollon videokuvauksen.

Ilmastointihuollot

S-Huolto suorittaa ilmastoinnin huollot ammattitaidolla.

Toimiessaan oikein ilmastointi merkitsee nautinnollista mukavuutta. Ilmastoinnin kunnosta kannattaa siis pitää huolta. Moni ei tiedä, että ilmastointilaitteen huolto ei kuulu määräaikaishuoltojen piiriin. Ilmastointi olisi tarkastettava vähintään kerran vuodessa ja raitisilmasuodattimet kannattaisi vaihtaa sekä keväisin että syksyisin. Tarjolla ovat sekä vakiosuodatin että tehokkaampi aktiivihiilisuodatin, joka puhdistaa huomattavasti tehokkaammin sisätiloihin johdettavan korvausilman. Hintaeroa näillä kahdella on vain noin 10€.

Ilmastointia kannattaa käyttää myös talvisin, sillä se kuivattaa tehokkaasti ilmaa poistaen siitä kosteutta. Auton ikkunat huurtuvat vähemmän, jolloin puhdistustarve ja ikkunoiden jäätyminen vähenevät. Ilmastointi ja tehokas suodatus lisäävät myös hyvinvointia. Ne vähentävät mm. pölyn ja noen aiheuttamia allergisia oireita, päänsärkyä sekä hajuhaittoja

Ilmastointilaitteen huoltoon kuuluvat mm.

 • jäähdyttimen ja lauhduttimen puhtauden tarkistus sekä veden poistoputken tarkastus
 • ilmastoinnin käyttöhihnan kireyden ja kunnon tarkastus
 • kylmäainemäärän tarkastus ja tarvittaessa lisäys sekä järjestelmän tiiviyden tarkastus.
 • tunkkaisen hajun poistamiseksi tarvittaessa höyrystinkennon puhdistuskäsittely
 • ilmastoinnin toiminnan tarkastus ja jäähdytystehon mittaus lämpömittarilla.

Korjaukset-, maalaukset- ja vahinkotarkastukset

S-Huolto palvelee sinua pitkään ja matkan varrella voi sattua monen moista. Kiveniskuja, tuulilasivaurioita, joskus saattaa tulla jopa kolhuja, jotka vaativat koritöitä ja maalausta. Meiltä saat kaikki palvelut ja lisäksi sijaisauton korjaustöiden ajaksi. Autamme kaikkien vakuutusyhtiöiden vahinkokorvausasioissa ja korjaamme autosi tai vaihdamme autosi tuulilasin.

Pikahuolto

S-Huolto – Nopein tapa jatkaa matkaa.

Joskus tulee tilanteita, että autosi kaipaa välitöntä huolenpitoa tai haluat tarkastuttaa jonkun asian. Aja silloin Pikahuoltoomme ja ota yhteys huoltoneuvojaamme. Hoidamme heti pienet huollot ja korjaukset kuten öljynvaihdot, rengastyöt, polttimoiden ja jarrupalojen vaihdot sekä pienemmät määräaikaishuollot odottaessasi.

Sijaisauto

Olipa syy määräaikaishuolto, lisävarusteiden asentaminen tai kolarikorjaus, elämä muuttuu hankalaksi, jos auto jää huoltoon pidemmäksi aikaa. Meillä et jää kuitenkaan pulaan. Sijaisautopalvelustamme saat tarvittaessa sijaisauton käyttöösi.

S-Bonus logo

S-etukortilla Bonusta kaikista huoltopalveluista

Asioidessasi meillä kerrytät S-Bonusta kaikista ostoksistasi.